Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Page 5 of 6 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

13Pita je gestom da nije pila (pa se tako ponaša), međutim Kuši pomisli da on hoće da pije vodu. NK odmahuje glavom. Tetka počne da viče Pajal. Kuši se sva uspaniči pa se opet izleti da sestra nije tu, tj. da spava. Tetka pođe ka sobi da proveri, ali Kuši biva brža, pretekne je i zatvori vrata sobe.
Tetka pita: “Ko je unutra?”
Kuši se opet izlane: “Diktator! Ovaj, Arnav ji! Ovaj, jiji (seka) spava!”
NK se izbeči: “Štaa?? Nanav je unutra??”
Kuši je šokirana: “Ne..! Ja to nisam rekla! Nema nikog unutra!”
Sad je Garima zbunjena: “A Pajal?”
Kuši: “Daaaa, Pajal! Pajal spava!”
Spusti glavu na tetkino rame 😀 Tetka je ljuta.
Kuši je dramatično zamoli: “Tetka, tako ti boga, pusti seku da spava! Uradiću “uthak baithak” (one čučnjeve)!”
Počne da ih radi. Tetka i Garima misle da je poludela. NK joj kaže da prestane da radi čučnjeve, rekla je da je Nanav unutra.
Kuši malo skrene temu, uperi prst u njega: “Tii! Zašto ga zoveš Nanav?”
NK taman počne da joj priča, ali ga ona prekine. U sobi, Arnav šetka kao lav u kavezu, stavlja sat na ruku. Iznerviran je što je NK došao tako kasno, a tobož mu nije bilo dobro. On otškrine vrata i ugleda NK-a i Kuši kako se zdrave i čestitaju jedno drugom Novu godinu. NK taman pođe rukom s onim buketom da ga preda Kuši, kad buket zgrabi tetka koja ga blagoslovi i pita kako je znao da voli ruže. NK je u stilu “ali cveće nije za vas” ali Kuši sklapa ruke i tako se oprašta sa NK-om (koji izgleda još nije nameravao da pođe :D). Kuši pokazuje i majci da treba da se oprosti, što Garima zbunjeno i učini. NK se oprašta, i dok ga Kuši prati, opet joj želi sve najbolje, srećnu Novu god. itd. Kuši lakne kad zatvori vrata za njim. Tetka je opčinjena NK-om, hvali ga i uzdiže u nebesa. Seda da popije vodu, ali samo što se spustila na stolicu, Kuši je podiže, veli da je NK dobar, ali dobra je i ona i treba da ide na spavanje, uzima joj buket. Tetka napokon ode u svoju sobu. Garima je već otišla. Kuši onako pod stresom uleti u svoju sobu sa sve buketom i stane da nervozno šetka tamo-vamo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *