Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda - Page 4 of 6 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? – 159. epizoda

By  | 

12

Arnav besno sklanja Kušinu ruku s usta: “What the… (šta dođa….)”
Kuši ga preplašeno moli da ne izlazi iz sobe, jer ako ga tetka vidi, neće oprostiti ni njoj ni Pajal, ma misli da ga čak neće ni pustiti da ode. Arnav se uzmuvao, ne može da veruje šta ga je snašlo. Kuši ga preklinje, neka priča “what the… what the…” koliko hoće, samo neka ne izlazi. Uhvati se za uši pa počne da radi čučnjeve (to je kod njih vid kazne kad zgrešiš nešto :D).
Arnav je iziritiran: “Prestani, u redu?!”
Kuši molećivo pokazuje da bude tiši. Arnav nema kud, na jedvite jade pristaje da se primiri. Kuši lakne.

U dnevnoj sobi, Garima dolazi ad vidi šta se dešava, ko je to došao. Tetka joj veli da je došao Nandkišor (Bog). Garima je zbunjena. Tetka joj objašnjava da je NK Akašev brat. NK im kaže da je došao da im svima poželi srećnu Novu godinu. Tetka je oduševljena što je došao da joj čestita, opet ga dohvati za obraze. Siroti NK joj kaže da nije došao njoj da čestita, pa se ispravi i veli da nije došao SAMO njoj da čestita, već i Kuši. Tetka uzbuđeno vikne Kuši i Pajal da dođu. Kuši je u panici. Arnav ne može da veruje da je to NK došao. Kuši otvori vrata tek toliko da može da se provuče i da se ne vidi da je Arnav u sobi. Ona se iznenadi kad ugleda NK-a u dnevnoj sobi i još vrisne kad je Garima neočekivano oslovi. Ona pita Kuši kad se vratila iz komšiluka. Tetka kaže da je rekla Pajal da je obavesti kad Kuši dođe.
Kuši se izleti: “Sestra nije tu! Mislim tu je! Hoću reći, spava! Spava sestra!”
NK pokušava da joj privuče pažnju, pozdravi je i čestita joj Novu godinu. Kuši je vrlo čudna, mrmlja sebi u bradu.
NK: “Kuši ji, jesi li….” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *