Alborada – 21. i 22. epizoda

Alborada / Zora

Alborada – 21. i 22. epizoda

By  | 

Alborada – 21. i 22. epizoda
21:
Huana nagovara Diega da priznaju Luisu da je bila njena zamisao da uzme dečaka, jer strahuje da bi se Luis mogao naljutiti ako sazna da je pokušala da mu odvede sina. Katalina priznaje Asunsion da je zaljubljena u Kristobala. Ljutiti Luis preti Diegu mačem, no Huana prizna istinu. Luis se preda vlasti priznavši da je ubio policijskog stražara. Međutim, sudija ga oslobodi kazne. Luis ugleda sina i prizna Kristobalu da su on i Ipolita zaljubljeni, te da će pokušati da poništi njen brak sa Antonijem.
22: Felipe pronalazi Ipolitu i kaže joj da se može vratiti. Kristobal uverava Fransiska da Katalina ne oseća Božji poziv te da je on spreman da plati njen miraz kako bi se udala. Fransisko mu odgovara da nikad neće dopustiti Katalini da napusti manastir. Andres izjavljuje ljubav Marini i moli je da ne bude Luisova ljubavnica. Ipolita se razneži kada ugleda sina. Luis joj kaže da će, čim se Esperansa vrati i dokaže da nije trudna, zatražiti poništenje njenog braka s Antonijem jer je voli jer više nikada ne želi da je napusti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site