Badtameez Dil - 15. ep. - Abeer je pijan i zove Meher da se vide!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 15. ep. – Abeer je pijan i zove Meher da se vide!

By  | 

Epizoda počinje sa sjećanjem na koledž. U prošlosti, Abeer se budi i shvata da je jutro. Budi Nisara i veli da je 8 sati. Poviri u hodnik i vidi da je puno momaka. Meher se budi i ugleda njih dvojicu. Ona upita šta će oni u njenoj sobi. Abeer veli da je u stvari ona u njihovoj. Meher pita šta joj je usuo u to piće, ide se žaliti. Izađe u hodnik i svi je ugledaju u košulji. Rektor je pita šta radi tu, neka se presvuče i dođe u kancelariju. Snehq joj govori da je ona svjedok da joj je Abeer usuo nešto u piće. Majka je zove, Meher govori da je na času, nazvaće je poslije. Meher je kod upravnika u kancelariji. Govori mu da je neko pomiješao alkohol u piće. On govori da je razočaran, ona moli za šansu. On govori da će sve biti ok ako kaže imena momaka koji su joj dali alkohol ili će je skinuti sa budžeta. Ona govori da se ne sjeća. Upravnik veli da će joj oprostiti jer je sjajan student, ali da se to više ne ponovi. Abeer odlazi do Meher i pita zašto ga nije izdala. Ona govori da nema bogatog oca, njega bi njegov spasio, ali šta je sa njom? Ako bi to došlo do njene mame i tetke, iznevjerila bi ih. Zamoli ga da je pusti na miru. Abeer priča u emisiji da je tako djevojka rekla svoj filmski dijalog i učinila da se momak osjeća krivim, taj momak heroj koji joj je dozvolio da spava u njegovom krevetu i dao joj košulju. Sani govori kako se sigurno priča od mržnje pretvorila u ljubav. Sumnjivi su mu Meher i Abeer. Saša govori Abeeru da njemu Meher još znači. On govori da je nastavio dalje i da mu ništa ne znači. Saša pita kako se onda sjeća svakog detalja njihove priče. Neka ne laže sebe, ode. Abeer je ljut, pije alkohol i govori da ne voli Meher, nastavio je dalje. Meher se raspravlja sa bratom kada je pijan Abeer nazove. Želi da je vidi. Ona pita da li je lud. On veli da je u blizini. Meher govori da je pijan, 12 je sati, vidjeće se sutra. On joj kaže da siđe, on se njoj našao kada je kasno zvala u vezi Nisara. Ona pita gdje je. On joj kaže i veli da odbrojava, ako ne dođe, doći će joj na vrata. Ona potrči.
Najava: Abeer je veoma blizu Meher i govori da je nastavio dalje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site