Badtameez Dil - 74. i 75. epizoda!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 74. i 75. epizoda- Abeer i Meher nastavljaju sa svađom!

By  | 

Sutradan, Abeer shvati da je Meher narednog dana rođendan i odluči da joj pripredi zabavi i pokaže koliko je voli. Meher na poslu gleda njihove slike i pita se što je ljut. Kuber pokazuje Taiji da je Abeer potrošio 12 lakha da organizuje zabavu za Meher i naručio dijamante za nju. Taiji veli da će sama Meher to sve pokvariti. Meher se vrati kući i oni joj pokažu troškove, govore da bi voljeli da Abeer sam zarađuje i troši svoj novac. Imaju novca, ali opet ne treba tako raskalašno živjeti. Zamole je da im pomogne da učine Abeera odgovornijim. Ona ode u sobu i nedostaje joj Abeer koji se ne javlja. Želi da zatvori svima usta koji ga ponižavaju. Abeer dolazi i želi da je povede, ona govori da zna kuda i pokazuje mu izvod iz banke. Abeer govori da je Kuber to sigurno uradio. Meher govori da su sada vjenčani, trebaju zarađivati svoj novac. Može uzeti i od nje. Abeer se sjeti Taijinih riječi da će mu govoriti da uzme od nje. Cinično joj govori da ona ima novi posao, misli da je on besposlen i bekoristan. Meher govori da je pogrešno shvatio. Abeer govori da je dobila posao zbog njega, želi da bude njeno kuče, žao mu je što je sramota zbog njega. Meher ga moli da shvati, Abeer govori da izgleda da im ljubav nije dovoljna i ode.
Abeer ode i skida i pali sve ukrase. Meher govori da želi samo njega, voli ga. Abeer je izbaci i zaključa se sam. Meher ispred vrata zvoni i izvinjava se. Abeer kaže Nisari da je odveze. Nisar ode i nazove Kubera.
Nema najave.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site