Crna ruza od 17 do 19 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 17 do 19 epizode

By  | 

Crna ruza od 17 do 19 epizode
17 epizoda
Ada i Maja kreću u školu, ali ovaj će početak biti vrlo težak i prepun događaja i za njih i za Barana. Dok Ozlem s jedne strane čini sve da tenzije između Ebru i Narin još više porastu, s druge istražuje pitanje Narinine neplodnosti. Za vreme jedne prepirke Ebru pogađa Narin na najosetljivijem mestu. Narin, koja veruje da je svi u konaku isključuju, na kraju se zavadi s Kendalom.Ali Narin,koju su bes i samoća naterali da potraži utočište u Firatu, očekuje još veći udarac.

18 Epizoda
Firat sazna da Narin ide na terapije jer ne može imati dece i nikako ne može shvatiti zašto je to skrivala. Kad Kendal kaže Melek da će je udati za nekog drugog, ona dobije nervni i slom, napravi nered po kući i nazove Redžepa. Kendal se umeša i u konaku se proživljavaju teški trenuci. Narin odlazi doktoru da razjasani sa njim sve i od medicinske sestre sazna da je Ada imala pobačaj. Brinući se da će se otkriti tajna vezana uz Barana, poziva na red Kadrije koja to skriva.

19 Epizoda
Ozlem istražuje ono što je čula te ispituje Emine i saznaje zanimljive informacije. U školi se Baran upušta u debatu s profesorom i zadivi čitav razred, a ponajviše iznenadi Adu. Melek treba pomoć kako bi mogla pobeći iz konaka, i dobije je na neočekivanome mestu. Firat sazna od Ebru kad joj je umrlo dete i javi se sumnja vezana uz ono što mu je Ozlem rekla. Praćen tom sumnjom, Firat lista stare fotografije i suočava se s neočekivanom istinom, te se odmah pojavljuje u konaku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site