Crna ruza od 67 do 70 epizode - Turske-Serije.Net

Crna ruza / Karagul

Crna ruza od 67 do 70 epizode

By  | 

Crna ruza od 67 do 70 epizode

67 Epizoda

Iznenadna odluka tužiteljstva dovodi ga u veću nevolju od onih koje ima sa ženskim stanovnicima konaka. Tajne jedna za drugom izlaze na videlo, i niko u konaku ne biva pošteđen. Međutim, ovog puta najgore je prošao Baran. İako je nevin, on ispašta. Došlo je vreme da se obraačuna sa svima.

68 Epizoda

Najveću podršku Baran pronalazi u Ebru koja na sebe uspeva navući Kendalov i Narinin bes. Iako samo nastoji opstati, čini se da je svi smatraju odgovornom za veliki obračun u konaku. I umesto da joj u Halfeti život bude sve lakši, svakoga dana ispašta zbog toga što se nalazi tu.

69 Epizoda

Ebru je uvaćena i odvedena iz konaka, što je šokiralo sve u konaku. Ada, Maja i Ruzgar skrhani su što vide majku u tom stanju. Njihovi životi zauvek će se promeniti. Iako Oguz, Firat i Ada osećaju da iza svega stoji Kendal, ništa ne mogu učiniti Jer nemaju nikakav dokaz.

70 Epizoda

. Gotovo svi u konaku misle da je Ebru kriva. Ada i Maja više ne mogu ostati u konak… Odlaze iz konaka i sa sobom odvode Ruzgara. Utočište pronalaze kod Firata. Zbog odvetnika kojeg je unajmio Kendal, Ebru se nalazi u bezizlaznoj situaciji pa traži način da se izvuče iz cele spletke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site