Čudne igre 2 epizoda, Maske - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Čudne igre 2 epizoda, Maske

By  | 

Čudne igre 2 epizoda

Majka i Denijel pricaju.Majka kaze da je Ema kljuc za bogastvo, a ne Bruk,i zato zeli da njen sin bude sa Emom.Savetuje sina da koristi pamet.Kaze da u ovome koristi svoje prelepe oci i tako ucini nesto veoma vazno.Dzenifer i Ema pricaju.U tom trenutku dolazi i Denijel.On se upoznaje sa Dzenifer.Mladic razgovara sa Emom.Kaze da je procitao knjigu koju mu je ona dala.Dzenifer kaze Emi da je Denijel jedan od najzgodnijih tipova.Denijel je dobio poso generalnog direktora u preduzecu Eminog oca.

Teo razgovara sa Tejlorom.Kaze da je dobio pomoc na poslu koju je trazio.U poslu ce mu pomagati prekrasni mladic Denijel.Tejlor u dubini duse nije zadovoljan Teovim izborom,ali ipak prihvata mladica kao svog pomocnika.Denijel daje Teu poslovne ideje,dok na to Teo kaze da ne utrosi sve ideje danas vec da ostavi neku i za sutra.

Dve prijateljice gledaju u karte,koje odkrivaju sudbinu i buducnost ljudi.Jedna od njih strahuje da ne gubi vreme.Prijateljica joj kaze da je ona jaka zena, da ne strahuje i da ce dobiti sve sto zeli.Denijel i Aron razgovaraju.Denijel kaze da je dobio posao i da je odusevio vlasnika.Prica i o zabavi koju priredjuje vlasnik firme.Moli brata da sa njim krene na zabavu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pocinje zabava.Braca dolaze na zabavu.Stavljaju svoje maske i pridruzuju se veselom drustvu.Teo upoznaje Denijela sa Dejvisom.Denijelu prilazi Bruk.Pita ga zasto je nije zvao.Dobija odgovor da nije imao vremena.Sa druge strane Ema i Aron se lepo zabavljaju.Teo zeli dobrodoslicu svojim gostima.Zeli srecan rodjendan svojoj cerki Emi.Nazdravlja u znak starog prijateljstva i novog pocetka.Bruk zeli jos da se vidja sa Denijelom.Po nagovoru majke on to ne prihvata i kaze da ne zeli sledeci sastanak jer medju njima nema nikakve buducnosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *