Dil Se Dil Tak (110. ep.) 30.06.2017. – Teni planira da napusti Parthovu i Šorvorinu kuću!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak (110. ep.) 30.06.2017. – Teni planira da napusti Parthovu i Šorvorinu kuću!

By  | 

U sobi, Aman dolazi da se vidi sa Teni i ona ga pita da siđe niz stepenice i gleda film sa ostalima. Teni reši da spakuje svoje stvari i napusti kuću, nakon što poslednji put pogleda film sa Bhanushali porodicom.
Teni silazi niz stepenice da pogleda film. Ona se okrene da ode, jer joj je muka od ljubavnih filmova. Mohini komentariše kako je Mastani zaljubljena u već oženjenog muškarca. Ona kaže da joj se ne sviđa film – ludo je da se uda za već oženjenog muškarca. Mastani zna da on ima svoju ženu. Mohini se moli za mir za Mastani. Baa primeti da je Teni uznemirena i pita je da li se oseća dobro. Teni odšeta odatle, pita Amana da li Mastani radi dobru stvar. Aman joj kaže da to niko ne može da kaže ispravno i pita Shorvori za njeno mišljenje. Shorvori kaže da ništa ne radi u pravoj ljubavi. Teni razmišlja. Mohini kaže da u današnje vreme nema razlike između ljubavi i zarade/dobitka.
Teni gleda film. Ona je pažljiva sve vreme. Teni zamišlja sebe u Mastaninoj odeći i odluči da postane Parthova Mastani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U ponedeljak, 03.07.2017. – Specijalna epizoda serija ,,Dil Se Dil Tak” i ,,Ek Shringaar Swabhimaan”.
Meghna i Kunal odlaze u neko odmaralište, oni tamo sreću Partha i Shorvori. Sandhya planira zli plan protiv Meghne da je udalji od svoje tajne.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *