Elif od 189 do 191 epizoda, Kenan je živ! - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 189 do 191 epizoda, Kenan je živ!

By  | 

melek
Kenan je živ!
189 epizoda

Na Kenanovu sahranu dolazi osoba koju niko nije očekivao. Melek na Kenanovom grobu priznaju svu istinu, no da li je sada prekasno za to? Dok Zejnep sanja u bolnici, u surovom svetu se i dalje nastavljaju odvijati laži, zlodela i nesreće. U međuvremenu, Kenan, za kojeg svi misle da je mrtav, bori se na jednom dalekom mestu za svoj život. Melek se sa jedne strane bori sa bolom nastalom usled Kenanove smrti, a sa druge pati zbog Zejnebinog teškog stanja.


190 i 191 epizoda

Arzu nikako ne može da poveruje da je njen otac Nedždet došao nakon toliko godina. Kenan u nesvesnom stanju spominje Melekino ime. Da li će ga Melek čuti? Melek je jako srećna zato što je Kenan živ. Govori Kenanu da treba što pre obavestiti njegovu porodicu. Dok Selim beznadežno čeka da se njegova supruga probudi, Arzu se već oporavila i shvatila da se treba ponašati kao jedan Emiroglu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site