Selim saznaje da Arzu stoji iza Elifine otmice

Elif

Elif – od 439. do 441. epizode – Selim saznaje da Arzu stoji iza Elifine otmice!

By  | 

Selim saznaje da Arzu stoji iza Elifine otmice

439: Arzu ispituje Umita otkud zna gdje živi i sve o njoj. On veli da mu je rekao jedan prijatelj , nije joj rekao istinu kao ni da je spasio Elif od požara i da je samo odvezao do kuće i spustio kraj drveta. Melek i ostali na kraju pronalaze Elif. Međutim, Selim i dalje nije ubjeđen u to, sumnja da Arzu stoji iza Elifine otmice. Umit pomaže Arzu. Gondža sluša Serdarove laži i smješka se. Arzu prisluškuje Umita koji joj priznaje da mu se sviđa kako joj ne bi priznao da je laže. Selim pronalazi Arzuin prsten u dvorištu i potvrdi sumnje da je ona kriva za Elifini otmicu.
440: Selim je razočaran u Arzu, zbog Kenana želi da joj se osveti i planira da je ubije. Arzu krene od Umita, ali on je ipak uvjeri i obećava da je niko neće naći. Bahrije grdi Sunu što joj je napravila jak čaj. Ajten dolazi na posao i Bahrije i nju zadirkuje. Asuman odlazi u kupovinu i vraća se sva srećna.
441: Gondža zove Asuman i informiše je da se Serdar ponovo viđa sa Arzu i traži od nje da otkrije sve. I da pripazi da je ne otkriju. Elif je uplašena, Zejnep i Melek zsjedno sa Alije pokušavaju naći način da zaštite Elif. Odluče da prijave policiji kako bi Elif imala zaštitu. Melek se plaši poslati Elif u školu. Sa Indži i njom (Elif) izlazi da nađe mačku. Selim traga za Arzu. Elif dolazi do mjesta gdje je Arzu vezals i prisjeti se svega. Ali sakrije od Melek. Selim dolazi do Asumaninog stana i traži Erkuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site