Elif - od 633. do 635. epi. - Selim je teško bolestan

Elif

Elif – od 633. do 635. ep. – Selim je teško bolestan!

By  | 

633: Melek je zbunjena i šokirana. Ne zna šta da kaže na Nerminine optužbe. Nermin po komšiluku priča kako je Melek lopov. Svi počinju da ogovaraju i izbjegavaju Melek. Jusuf pokazuje Selimu vijest o Fikretovoj firmi koja će da ulaže u poljoprivredu te ga uvjerava da nazove Fikreta i da razgovara o angažmanu u firmi. Selim dobije poziv za razgovor i sa nestrpljenjem čeka na njega. Ali na ulazu u firmu mu pozlije i onesvijsti se.
634: Selim saznaje razlog iza čestih vrtoglavica. Šokiran je i slomljen, u dilemi da li da saopšti porodici.

Melek je razočarana u Jusufa jer je vratio novac smatrajući da ie na taj način priznala klevetu i obilježena je kao lopov.
635: Feraje saznaje da je Sitare radila u noćnom klubu te donosi plakat u krojačnicu. Svi se iznenade, dok je Sitare sramota. Odbijaja da radi tu. Jusuf joj ponudi da radi kod njega, ona pristaje. Selim ie u bolnici, nije stigao na razgovor sa Fikretom.  Saznaje da je teško bolestan. Odlučuje da ipak ne kaže porodici. Melek je razočarana jer je Jusuf čuvši priče otišao do Nermin i dao joj novac da prestane širiti priče. Ajla dobija čudne pozive.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!