Elif - od 633. do 635. epi. - Selim je teško bolestan

Elif

Elif – od 633. do 635. ep. – Selim je teško bolestan!

By  | 

633: Melek je zbunjena i šokirana. Ne zna šta da kaže na Nerminine optužbe. Nermin po komšiluku priča kako je Melek lopov. Svi počinju da ogovaraju i izbjegavaju Melek. Jusuf pokazuje Selimu vijest o Fikretovoj firmi koja će da ulaže u poljoprivredu te ga uvjerava da nazove Fikreta i da razgovara o angažmanu u firmi. Selim dobije poziv za razgovor i sa nestrpljenjem čeka na njega. Ali na ulazu u firmu mu pozlije i onesvijsti se.
634: Selim saznaje razlog iza čestih vrtoglavica. Šokiran je i slomljen, u dilemi da li da saopšti porodici.

Melek je razočarana u Jusufa jer je vratio novac smatrajući da ie na taj način priznala klevetu i obilježena je kao lopov.
635: Feraje saznaje da je Sitare radila u noćnom klubu te donosi plakat u krojačnicu. Svi se iznenade, dok je Sitare sramota. Odbijaja da radi tu. Jusuf joj ponudi da radi kod njega, ona pristaje. Selim ie u bolnici, nije stigao na razgovor sa Fikretom.  Saznaje da je teško bolestan. Odlučuje da ipak ne kaže porodici. Melek je razočarana jer je Jusuf čuvši priče otišao do Nermin i dao joj novac da prestane širiti priče. Ajla dobija čudne pozive.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site