Elif - od 906. do 910. ep. - Melek i Elif su upucane? - kraj 4. sezone!

Elif

Elif – od 906. do 910. ep. – Melek i Elif su upucane? – kraj 4. sezone!

By  | 

906: Tulaj odlazi sa Indži uprkos svim molbama da ostanu. Ali kako bi bila sigurna da Žulide i Emirhan imaju budućnost, ostavlja im radnju. Madžide se sve više brine za Mustafin život. Odlazi u policiju kako bi saznala tok istrage. Parla zahtjeva raskošnu svadbu iako se prije dogovorila sa Keremom da sve bude diskretno.Ž
907: Leman saznaje da je Tulaj otišla i da je radnju prepustila Žulide, zahtjeva da se prostor oslobodi. Parla planira vjenčanje do najsitnijih detalja, Madžide saznaje bolnu istinu o gubitku Mustafe. Humejri su ovo najteži trenuci u životu.. Sureja i dalje pati zbog gubitka Kerema.
908: Madžide želi da Parla i kerem odgode vjenčanje zbog žalosti za Mustafom. Kerem to prihvata, ali je Parla bijesna i pokazuje ukućanima svoje lice. Kerem je razočaran. Pojavljuje se i Čalar koji ponovo ucjenjuje Parlu.
909: Ono što je Madžide sumnjala je istina, Tarik je ubio Mustafu. Razgovor koji je Mustafa zabilježio na telefonu rješava ovu tajnu. Tarik je spreman da napusti državu. Srećan je jer ima novu priliku sa Ranom. Ali kada stignu do luke, čeka ih iznanađenje. Melek se sprema pobjeći sa Elif i stvoriti novi život, ali iznenadni posjetilac ih prekida u tome.
910: Tarikov čovjek na kraju 4. sezone puca na Elif i Melek. Na vjenčanju Parle i Kerema dolazi do pucnja, Parla se ustane iz straha i svi shvataju da može da hoda. Sezona završava kako Melek i Elif leže na ulici bez svijesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *