Fanaa Ishq Mein Marjawan – 106. epizoda - Shanaya je u životnoj opasnosti!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 106. epizoda – Shanaya je u životnoj opasnosti!

By  | 

Shanaya je u životnoj opasnosti!
Jedan od bandita se zaleti i krene da probode Agasthyu, ali se Shanaya ispreči između i staklena flaša je probode u stomak. Agasthya je odmah odveze u bolnicu. Ishaan je razočaran jer mu plan nije uspeo, nije mu svejedno ni što je Shanaya povređena. Agasthya preko telefona obavesti Sameera da je Shanaya u bolnici. Sameer i Pakhi su šokirani. Požure u bolnicu. Sameer krivi Agasthyu za Shanayino stanje. Agasthya mu kaže da je Shanayu lično doveo u bolnicu, neki tipovi su je kidnapovali. Sameer ga ošamari. Pakhi je zatečena.
Agasthya se moli Bogu da spasi Shanayu i raščisti nesporazume između njega i Pakhi. Neelima govori Pakhi da je Agasthya sppasio Shanayu i da joj nije naudio. Pakhi odvuče Agasthyu u ordinaciju da tretira posekotinu koju je zadobio. Sameer dozove Pakhi i obavesti je da im je potrebna retka krvna grupa za Shanayu. Lekari operišu Shanayu. Agasthya se sprema da donira krv iako je i sam u težem stanju zbog posekotine. Time spasi Shanayin život. Doktor ih obaveštava da je Shanaya van opasnosti. Svi se raduju što čuju ovo. Neelima veli Sameeru da Agasthya nije naudio Shanayi. Doktor im saopštava lošu vest da Shanaya zbog teške povrede materice nikada neće postati majka. Sameeru se zavrti u glavi kad ovo čuje. Pakhi je uz njega, ali se i njoj sloši, pa je Agasthya pridrži. Agasthya kaže Ishaanu da neće ostaviti osobu koja je ovo uradila Shanayi.
Pakhi bdi pored Shanaye. Zatekne Agasthyu kako spava u čekaonici, i dalje je u nedoumici oko toga da li je on krivac ili ne.
Epizodu pogledajte OVDE

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno