H2O - 30. epizoda

Australijske serije

H2O – 30. epizoda

By  | 

Lewis mu priđe i kaže da je saznao da neko šalje Cleo cvijeće i da želi da ga zadavi.Nate mu počne pričati neke priče i Lewis nasjedne na njih.”Savjetuje” mu da otpili Cleo.Emmin tulum se otima kontroli i ona počne paničiti.Rikki joj kaže da bude svoja i da ne pokuša da glumi nju.Nate pkušavajući da zavede Cleo počne da pokazuje neke karate poteze sa drugovima i pravi nered.

Nate prizna Cleo da joj je on slao poklone i krene je poljubiti kad dođe Lewis i počne da napada Natea da je on njega ometao dok on osvaja Cleo.Nate uzme piće i zalije Lewisa usput poprskavši Emmu.Rikki je odvuče u kupaonicu i pomaže joj da se osuši.Nate i Lewis se ”bore” i Lewis slučajno obori Lisinu kristalnu figuricu što preplaši Emmu.

Rikki se naživcira i ode da ih rastjera i uzme da vidi figuricu kad na vrata uđu razočarani Emmini roditelji.Emm ai Rikki čiste i Rikki kaže njenoj majci da je sve njena krivica da zaštiti Emmu ali Emma kaže istinu majci.Cleo ode u JuiceNet i ondje vidi kako Lewis jede hamburger pa mu priđe sa šalom da se zdravo hrani.Emma djevojkama na Makou kaže da je kažnjena na dva tjedna i smije se sa njima.

Invalid Displayed Gallery

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Avika, moderatorka! Nadam se da ćete nastaviti da čitate moje prevode i da ćemo nastaviti prelepo druženje! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site