Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Unutra, Arohi polako korača, razgleda sve. Lakš i policajci takođe ulaze. Arohi gleda skulpture konja i okrene se i sudari sa Dipom koji je zadrži da ne padne. Gledaju se. A onda se Arohi povuče. I dalje se drže za ruku. Dip govori: ” Dva susreta u jednom danu. Naše zvijezde se sudaraju. Arohi ga upita otkud on tu. Baš tada jedna djevojka pozdravi Dipa, veli da je zabava odlična i da je prelijepa djevojka u čiju čast je organizovao, tj. da je predstavi. Arohi je šokirana, pogleda Dipa koji joj signalizira na njihove ruke.

Ona izvuče ruku iz njegove. Potom kaže da nije tako kao što one misle. Dip im se zahvali na dolasku, one odu. Arohi govori da to znači da je zabava njegova, zašto je pozvao. On veli da je nije pozvao, po njemu je to sudbina, pozvao je njenu prijateljicu, nije znao koga će ona povesti. Arohi ode. Dip je presretne i pita je da li nešto traži. Vrati joj sat. Zamoli je za ples, ona odbije i ode. Da Nairi sat i pita je kako se usudila da je dovede na tu zabavu. Želi da ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site