Ishq Mein Marjawan - 332. - Arohi i Tara se spase!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 332. – Arohi i Tara se spase!

By  | 

Arohi i Tara trče i dalje. Arohi se sakrije u jednu kolibu, Tara misli kako ako mora da umre, umrijeće sa Arohi. Ulazi u kolibu. Trči u krug i govoi da je željela dvije stvari u životu: Dipovu ljubav i njenu smrt. Sada ako ona umire, umrijeće i ona sa njom. Arohi veli da se mogu obje spasiti. Dip im je neprijatelj, igrao se sa njima. Tari je loše, umorna je. Arohi joj govori da ne smije stari, umrijeće obje. Neka trči, ona će pokušati deaktivirati bombu. Dip je ispred, posmatra. Koliba eksplodira.
Arohi i Tara su istrčale na vrijeme i žive su. Arohi se prisjeća kako je skinula bombu. Govori da ih je Dip pokušao ubiti. Tara krivi nju, vratila se u njihov život. Arohi veli da se ona nikada neće promjeniti, zar ne vidi da je Dip povrijedio? Dip je taj koji se igra, Dip im je neprijatelj.
Najava: Dip uperi pištolj u Arohi i govori da je on igrač. Vrijeme je da se pozdrave.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *