Ishq Mein Marjawan - 435. ep. - Tara sumnja u Netru!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 435. ep. – Tara sumnja u Netru!

By  | 

Dip traži Netru, pita se da li je otišla od kuće. vasundra veli da ni Tara nije kući. Arohi ih posmatra iz daleka. Pita se da li je Dip slijep ili nije. Nikada ga nije mogla shvatiti šta radi i šta planira. Pokušao je ubiti onog dana, a sada radi vse ovo.
Netra dolazi kući, Tara je oslovi sa Monika. Netra se okrene, Tara se krije. Netra se pita ko je rekao to. Tara je pokuša napasti, no Netra se odbrani. Tara pita ko je ona. Netra se pravi luda. Govori da je ne bi izdala, Tara joj zaprijeti. Netra kasnije zove nekoga i govori da moraju biti oprezni.
Arohi dolazi umjesto sluge i pomiješa nešto Dipu u čaj. Saznaće sada da li je on slijep ili nije. On uzme čaj, ali naredi da mu donesu drugi, nije vruć dovoljno. Arohi se krije, pita se da li vidi. Dip ugovara sastanak sutra, Arohi se pita o čemu priča
Tara gleda video u Netrine sobe, stavila je kameru, ne može joj vjerovati. Netra dobije poziv i govori da dolazi sa kutijom, niko ne smije znati šta je unutra.
Netra dolazi do čovjeka, daje praznu kutiju. On pita gdje je, ona veli da nije moguće.
Dip se nalazi sa čovjekom i veli da završi to danas. Neko na motoru dolazi i uzme paket iz Dipovih ruku.
Najava: Svi se spremaju za sastanak.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site