Ishq Mein Marjawan - 436. ep. - Neko na motoru ukrade dijamante!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 436. ep. – Neko na motoru ukrade dijamante!

By  | 

Maskirani čovjek uperi pištolj u Dipa. On ih tuče. Jatin dolazi. Dip zove svoje ljude i govori da nađu motoristu. Motorista skine tablice. Dip je siguran da je to bila Arohi ili Tara.
Motorista dolazi na mjesto i ostavlja kutiju dijamanata u sef. Dip dolazi kod Tare, izgubio je nešto bitno, možda je ukrala nešto. Tara negira. On može da vidi zatvorenih očiju. Kaže joj da obuče haljinu koju joj je dao. Ona veli da zna da stoji neka tajna iza. On veli da niko ne može stati između njih. Netra traži nešto, ugleda Arohi u ormaru.
Tara obuče haljinu. On veli da može da osjeća njenu ljepotu. Osjeti modricu na njenim leđima, pita kako je to zadobila, gdje je bila. Ona veli da on zna.
Netra pita Arohi šta radi tu. Arohi govori da postoji neka tajna iza tog nevinog lica. Netra govori da je Dip samo njen. Dip dolazi, Netra govori da je Arohi bila tu. On joj govori da ne dozvoli da ih rastavi. Netra veli da mu vjeruje. On je pita gdje je bila, ona veli da je imala nekog posla. Dip je upozori da je Arohi opasna, zagrli je. Pita je otkud joj modrica na leđima. Ona veli da je Arohi gurnula. Dip joj nanese melem.
Netra zove nekoga i govori da je spremna za sutra. Tara govori da Dipova loša vremena dolaze. Čiovjek daje Arohi pozivnicu za zabavu.
Arohi dolazi, svjetla su ugašena. Dip joj priđe blizu. Ona govori da je pusti. Dip osjeti i njoj ranu na leđima. Veli da zna kako je dobila te modrice. Ona veli da je Tara gurnula. Dip joj traži da vrati dijamante.
Najava: Počinje sastanak.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno