Ishq Mein Marjawan – 441. ep. – Tara je sa Dipom?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 441. ep. – Tara je sa Dipom?

By  | 

Netrin čovjek je zove i govori joj nešto. Netra govori da je Dip prodao mač. Arohi burno reaguje. Pita se ko ga je opet napao. Kaže da se moraju držati zajedno da otkriju gdje je. Neka cura dolazi Dipu i grli ga. On joj govori da ide prije nego što je neko vidi.
Dip zove Šera i govori da imaju sastanak sa Singanijom danas. Arohi otkriva mjesto sastanka. Provjerava hotele. Tara dolazi kao sluškinja a Netra kao stara žena. Okupljaju se u sobi. Arohi govori da lutka mora biti ostavljena tamo gdje je Dip. Netra ne vjeruje Tari. Tara govori da ni one njoj ne mogu vjerovati. Arohi govori da se moraju držati zajedno i nastaviti plan.
Tara dolazi u Dipovu sobu kao čistačica. Ostavlja lutku unutra. Vraća se i govori da je uradila šta je trebalo.
Singanija dolazi. Dip govori da mu je drago što je došao. Želi da otvori koledž u kojem mogu studirati žene. Govori da je to jako dobar plan. Arohin plan je propao.
Dip govori da mora sponzorisati ovaj projekat. Govori mu da sve mogu čuti preko lutke. Njihova namjera je propala. Arohi hoće da provjeri nešto u telefonu. Dolazi u Dipovu kancelariju da uzme telefon. Dip pita ko je tu. Pokušava saznati da li je slijep ili nije. Prosula je ulje po podu. I upalila vatru. Dip pita ko je tu. Arohi mu govori da mora prestati sa dramom. Dip se približava vatri. Arohi ga gura. Govori joj da ga ubije ako želi. Arohi odlazi.
Arohi otvara oči. Netra joj govori da se onesvijestila u sali. Arohi govori da im je propao plan. Netra kaže da će smisliti drugi. Reći će im sve sutra. Cura dolazi kod Dipa i govori mu da moraju biti oprezni, mogu igrati drzgačiju igru sa njim. Dip govori da nema problema kada je ona sa njim. To je Tara. Dip je grli. Sve je govorila Dipu. Dip joj govori da ga nastavi informisati.Netra ide ka Dipovoj sobi. Vidi Dipa i Taru. Tara se krije. Netra pita Dipa šta radi ovako kasno. Tara je sakrivena.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno