Ishq Mein Marjawan - 448. ep. - Dipu je urađena transplantacija očiju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 448. ep. – Dipu je urađena transplantacija očiju!

By  | 

Dip dolazi u bolnicu kao klovn. Netra takođe. Ulaze u bolnicu, svi pokušavaju da ih zaustave. Doktor govori da je to bolnica. Dip vidi Taru na krevetu. Randir ga vidi, kaže da skloni masku. To nije Dip. Šera govori Dipu da je završeno. Arohi i Netra su kao klovnovi. Odu u Tarinu sobu.
POčinje sudsko saslušanje. Dipov advokat govori da nema dokaza protiv Dipa. A Tarino se stanje popravlja. Randir veli da je neko kidnapovao Taru. Dip govori da je Arohi napala Taru. Imala je razloga, a on ima dokaze. Udružile su se protiv njega. Ali mu je Tara sve rekla. To je naljutilo Arohi i ona je ubila Taru. Zapalila je to mjesto. Arohi negira. Dip govori da je svjedok. Arohi govori da je on slijep. Dip veli da je bio tamo i vidio sve, nije slijep. Svi su zapanjeni. Dip veli da može da vidi sve. Štitio se od napada, morao je da se spasi nekako. Sudija kaže da se Tara pronaše. Sledeće saslušanje je kada je nađu.
Arohi govori Dipu da je pao tako nisko. Vasundra pita Dipa da li je siguran šta je rekao. On potvrdi. Arohi je u svojoj sobi. Neko udari Dipa i odvede ga u bolnicu na transplantaciju očiju.
Počinje saslušanje. Advokat govori da Dip mora dokazati da li je slijep. Dip govori svima boje njihove odjeće. Čita imena. Advokat govori da je Dip nedužan. Dip se prisjeti transplantacije. Oči ga peku. Pita doktora ko je to uradio, on govori da ne može da kaže. Sada, Arohi ovori da Dip laže sve. On je ubio Taru. Dip veli da je ona, neka dokaže ako nije.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno