Ishq Mein Marjawan - 463. ep. - Dip organizuje konferenciju za novinare!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 463. ep. – Dip organizuje konferenciju za novinare!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
Dip govori Arohi da je ona njegov saučesnik u zločinu. Arohi veli da on laže. Dip se složi, neka onda pozove svoje istražitelje tu, oni mogu da istraže ceo slučaj. Randir pozove forenzičare stručnjake da provere otiske prstiju. Arohi je iznenađena kada ovi potvrde da je to rudnik sa zlatom ispod. Dip joj kaže da je sve pripremio već da se presudi u njegovu korist. Randir mu se obrati, neće da se izvuče tako lako iz ovoga. Dip veli da može vrlo lako. Randir odgovori da će videti. Arohi zatim dođe u svoju sobu, gde dođe i Dip. On kaže da je veoma srećan danas i približi joj se. Arohi mu kaže da je pusti, on je privuče sebi. Dip veli da ona izgleda predivno… Međutim, Arohi ga gurne i krene odatle. Pita Kiu šta traži tu. Dip veli da ju je on pozvao. Obrati se Kii, neka potpiše neke papire. Kia se odmah složi. Arohi joj se obrati, ne, neka ih prvo pročita pre potpisa. Kia odgovori da će ih potpisati, ako joj to Dip traži. Zatim potpiše papire. Dip kaže Arohi da vidi kako mu njena sestra veruje. Arohi kaže ocu da moraju spasiti Kiu od Dipa. Sedne u auto sa Randirom, govori mu da ne može da mu pomogne ni u čemu, jer život njene porodice je na rubu opasnosti. Onda ode kod svog oca ponovo, ali i kod Kie, kojoj daje hranu. Kaže da oni žele da nastavi svoje studije, Kia odbija, ne želi to. Arohi pokuša da je urazumi, zbog majke.. zbog njih, mora da ih završi. Kia je moli da joj obeća da je neće ostaviti. Arohi se razneži jer joj Kia ovo traži i zagrli je. Otac ih onda zagrli obe. Arohi namerava da odvede njih dvoje daleko od svega. Dip joj naloži da odmah dođe u vilu, a kada ona stigne, on govori da je organizovao konferenciju za novinare u vezi rudnika sa zlatom koji mu je pronađen u kući. Obrati se novinarima, želi da sprovede sav dobitak u humanitarne svrhe. Arohi i njeni su mu dali ovu ideju. Pita Arohi je li tako? Svi prisutni tapšu. Kia dođe, Arohi je pita šta radi tu. Kia joj odgovori: neka joj se ne približava. Najava: Arohi pronalazi neki prsten u Dipovoj sobi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site