Ishq Mein Marjawan - 474. ep. - Arohi staje na Dipovu stranu!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 474. ep. – Arohi staje na Dipovu stranu!

By  | 

Arohi govori Dipu da stane. On joj kaže da ga upuca ako želi. Ranjit ih gleda.
Dip se vraća kući i vidi da Ranjit ljutito baca stvari po kući. Kasnije, Dip grli Arohi i govori da ne pravi dramu, niko ne može stati između njega i njegove misije. Arogi govori da će da ga zaustavi da ide lošim putem. On govori da nema izlaza iz ovog svijeta u koji je ušao. Arohi govori da zna da on nema kameno srce, neće dozvoliti da naudi drugima.
Dip dobije poziv i govori toj osobi da ga ne zove, on održava svoje obećanje. Arohi ga traži, Ranjit joj govori da je Dip laže. Arohi ga optuži što ga je maltretirao, Ranjit govori da je Dip krao i udarao ljude. Morao je da preduzima te mjere. DIp dođe i kaže da se suoče sada. Arohi govori da ona vjeruje Dipu. Ranjit joj kaže da griješi itekako. Dip govori Arohi da mu ne treba to, samo neka mu ne staje na put. Odgurne je i ruka joj krvari. Govori da su mu emocije ugašene i ne može da utiče na njega.
Dip zove Randira i govori plan. Potom donosi stvari čovjeku. Prenijeće mu novac. On uperi pištolj u Dipa i govori da je on zamijenio robu kamenjem. Neko zove Arohi i govori da je zamijenila torbe, sad je Dipov život u opasnosti. Arohi dođe tamo i donese torbu. Oni onesvijeste Arohi.
Dip dolazi kući i traži Arohi. Dobije poziv da je Arohi sa banditima. Dip trči, Arohi je vezana na ulici. On ugleda Arohi.
Najava: Dip pita Arohi ko je to uradio. Govori Ranjitu da ga neće poštediti ako je Arohi rekla istinu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *