Ishq Mein Marjawan - 490. ep. - Arohi je ugledala Taru?!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 490. ep. – Arohi je ugledala Taru?!

By  | 

Dip i Arohi upere pištolj u Ranjita, znali su da je on šef. Odvedu ga kući. Sada je otvkriven. Ranjit govori da on nije šef, da jeste, ubio bi ih sve. Vasundra govori da ga ne mogu optužiti bez dokaza. Arohi pita nju za poruke u telefonu. Vasundra govori da je to Ranjitov telefon i on je zvao da ode na to mjesto. Ranjit govori da je želio da vidi ko je šef, zato je to sve radio. Ako ne preduzmu nešto, pravi šef će da pobjegne preko granice sa novcem. Arohin otac govori da se desilo eksplozija, stanje nije dobro. Randir govori Tarank da se odmara. Moraju zaustaviti šefa. Tarank govori da ne znaju ko je. On ode. Tarank se ustane iz kolica. Randir se vrati i govori da je znao da je dobro, samo je želio da vidi. Ona je dio te igre. Tarank zove nekoga.
Dip govori da ne mogu nikome da vjeruju, ni Randiru ni roditeljima. Kiya dolazi u Vasundrinu sobu. Postavi mikrofone u sobu. Kaže Dipu da je gotovo.
Trivedi govori nekome da će uraditi sve kako naredi. Ranjir misli kako je on njego v čovjek. Arohi vidi kako priča. Neko uperi svjetlo u nju. Vidi Taru kako hoda. Zapanjena je. MOra reći Dipu. Zove Dipa i govori da je vidjela Taru. Dip govori da je ona mrtva. Imaju samo jedan način da zaustave ovo. Uzme karticu od čuvara i ide ka sobi. Oni stavljaju novac u torbu. Dip upali sirene i ovi odu. Dip uzme novac iz sefa. Kiya dođe i uperi pištolj u njega. On je šef, to je njegovo pravo lice. Govori da mu je vjerovala, ali sada je gotovo. Svi će vidjeti njegovo pravo lice.
Najava: Policija stiže da uhapsi Dipa. Arohi govori da je on spasavao novac. U Dipovoj je sobi. Dolaze u sobu, ali nema ni Dipa ni novca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site