Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Sanaja i Sušant (Dipovi brat i sestra) je pozdrave nasmijani. Zagrle se. I Maja ih izgrdi zbog odjeće. Dip je povuče da sjedne i upita šta se tamo desilo. Maja složi ozbiljan izraz lica i namjerno čeka sa odgovorom. Potom se nasmije i kaže da je pristala. Dip se nasmije i pogleda u oca koji se isto nasmiješi. Potom upita majku šta je Arohi rekla. Maja se uozbilji.
Arohi hoda ulicom i prisjeća se Majinih riječi. Govori: ” Ne. Kako je ovo Dip mogao uraditi? Ovo vjenčanje nije moguće. ”

Sa druge stane, Maja uvjerava Dipa da će se Arohi složiti, neka ne brine, vjenčanje će se desiti. Sunšant se skoči, veli da su zato oni tu. Čestita Dipu koji se nasmije. I Sanaja mu čestita. Sanaja pita tatu zašto joj nije rekao, došla bi sa mamom. Dipova porodica odlučuje da ide u šoping za vjenčanje. Scena se vraća na Arohi koja je bijesna, na rubu plača: ” Šta Dip zamišlja ko je? Rekla sam mu toliko puta, a on opet? Poslao je svoju majku. (Zaplače i izvadi sliku roditelja) Mama, tata..znate, da ste vi ovdje onda me brat i snaha ne bi mogli prisiliti na ovo. (Jako se rasplače) Šta da radim..ništa ne razumijem..Nedostajete me (zagrli njihovu sliku i poljubi potom obriše suze i ustane) Vas dvoje ste gore i vidite sve. Znate zašto se ne mogu udati. Šta da radim, ništa ne razumijem..”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site