Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Arohi se vozi i priča telefonom, govori toj osobi da ne treba da se sekira, ona će se pobrinuti za sve. Otići će i pričati sa njim. Ako ne bude želio da se vide ili složi, trebaće joj pomoć. Misli da oboje zajedno treba to da urade. Prekine.
Lakš se vraća u stanicu i pita svoje policajce da li su pregledali listu gostiju. Jedan od njih veli da je Dip pozvao cijelu Šimlu, malo će potrajati.

On im naredi da požure. Dolazi jedan čovjek i izvještava Lakša da nisu pronašli otiske po kaputu od stare žene, ali da je krv žrtve iz hotela na tom kaputu. Lakš lupi šakom o sto i razmišlja gdje je ubica išla, gdje je ta djevojka.
Dip ruča sa porodicom. Sunšant baci viljušku i nož. Potom uzme štapiće za kinesku hranu da jede. Dip ga upita zašto jede time. Sanaja veli da će i ona, pokušavaju da jedu, ali ne uspjevaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site