Ishq Mein Marjawan - Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 5. epizoda – Dip obeća Arohi da će otkazati vjenčanje!

By  | 

Dipu zazvoni telefon, Arohi ga zove. Ona ga upita: ” Šta je ovo? Zašto si poslao majku?” Dip upita: ” Šta je bilo? Mama je nešto rekla?” Arohi negira, pogrešno je shvaćeno. Rekla mu je milion puta, zašto ne shvata? Trebao je prvo pitati za pristanak. Već su počeli pripreme za vjenčanje. Ali u pitanju je njen život. Dip joj se izvini, naljutio je. Naći će se da popričaju. Ona mu kaže da dođe na jedno mjesto, gdje zalazi sunce. On veli da njemu sunce izlazi, a ona ga tamo zove. Predloži joj da dođe kući, ona odbije.

On veli da ima mnogo posla, zamoli je da ona dođe. Ona se složi. On joj se zahvali. Prekinu. Arohi je prilično iznervirana.
Arohi dolazi u Dipovu kuću. Dip i Maja dolaze, Maja veli: ” Arohi? Moja snaha je došla u kuću i to prvi put. Dobrodošla kući, draga. (Poljubi je u obraz)” Uvede je unutra i daruje joj ogrlicu. Arohi pogleda u Dipa, potom se izvini Maji, ali ne može da prihvati. Maja se uozbilji, govori da je to poklon, neka ne odbija. Arohi gleda u Dipa koji joj signalizira da uzme. Sanaja dolazi, pozdravi je oslovivši je sa snaho, pohvali joj kosu. Maja je takođe pohvali. Predstavi joj Sanaju i kaže Sanaji da pokaže kuću Arohi. Tada stižu Sunšant i Dipov tata Pritvi i upoznaju se sa Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site