Italijanska mlada 4 epizoda

Italijanska mlada-Pepeljuga-Muchacha italiana viene a casarse

Italijanska mlada 4 epizoda, Gianna više nije u životnoj opasnosti !

By  | 

1280x720-v9c
Italijanska mlada 4 epizoda

Adela kaže da će se pobrinuti za Giannine troškove. Reynaldo je pita zna li šta radi,na šta mu ona kaže da postupa ispravno. Fiorella zahvali Adeli na pomoći i kaže joj da Gianna više nije u životnoj opasnosti. Reynaldo se nudi da ih odveze kući. Uplakana Fiorella kaže da nemaju kuću, da su tek sletele u Meksiko, da im je taksista sve ukrao. Adela im ponudi da ostanu kod njih. Gianna kaže sestri da je obrisala Vittoriov e-mail jer nije htela da se uda za neznanca, a Fiorella je pita kako će ga sada naći. Adela obeća Fiorelli posao.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tania se opet vrati opijanju,pravda to osećajem da je odbačena. Ona želi da je Pedro predstavi svojoj porodici, a on to ne želi te predlaže da prekinu vezu. Pedro se iznenadi kada ugleda Fiorellu i Giannu u kući svojih roditelja. Vittorio kaže Benitu da ne može prijaviti Fiorellu policiji, ali da je angažovao detektiva i da će je pronaći.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site