Junska noć - 110. epizoda -prolazi 5 godina- KRAJ SERIJE

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 110. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

 

Havin se budi, dolazi do Barana, vidi da je mrtav i plače. Semih je isto uplakan. Havin govori Baanu da se neće rastati, upuca se u glavu. Prolazi 5. godina. Damla proslavlja rođendan. Svi su tu na okupu, djeca su porasla. Havin ih dočekuje. Dujgu dolazi na štakama sa Ajhanom. Havin i Duygu pričaju kao dobre prijateljice i Duygu joj saošti da misli da će je Ajhan zaprositi. Unutra, Kumru ugleda Baranovu sliku, prisjete ga se i ona i Havin.

Damla puše svjećice, postave Baranovu sliku na sto i čašu vina ispred. Kasnije, Havin izlazi iz kupatila, spremna za spavanje, skida maramu ispod koje krije ranu tj ožiljak od metka. Odlazi u krevet kod Damle koja zamišlja Barana i priča sa njim. On joj govori da prenese mami da je mnogo voli i da mu nedostaje. Damla joj prenese, Havin govori da i ona njega voli i da joj jako nedostaje. Damla je upita da joj ispriča kako je upoznala tatu. Slijede scene Havin i Barana od poznanstva do vjenčanja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!