Junska noć - 110. epizoda -prolazi 5 godina- KRAJ SERIJE

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 110. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

 

Havin se budi, dolazi do Barana, vidi da je mrtav i plače. Semih je isto uplakan. Havin govori Baanu da se neće rastati, upuca se u glavu. Prolazi 5. godina. Damla proslavlja rođendan. Svi su tu na okupu, djeca su porasla. Havin ih dočekuje. Dujgu dolazi na štakama sa Ajhanom. Havin i Duygu pričaju kao dobre prijateljice i Duygu joj saošti da misli da će je Ajhan zaprositi. Unutra, Kumru ugleda Baranovu sliku, prisjete ga se i ona i Havin.

Damla puše svjećice, postave Baranovu sliku na sto i čašu vina ispred. Kasnije, Havin izlazi iz kupatila, spremna za spavanje, skida maramu ispod koje krije ranu tj ožiljak od metka. Odlazi u krevet kod Damle koja zamišlja Barana i priča sa njim. On joj govori da prenese mami da je mnogo voli i da mu nedostaje. Damla joj prenese, Havin govori da i ona njega voli i da joj jako nedostaje. Damla je upita da joj ispriča kako je upoznala tatu. Slijede scene Havin i Barana od poznanstva do vjenčanja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site