Junska noć - 96. epizoda - Baran uperi pištolj u Kemala!

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 96. epizoda – Baran uperi pištolj u Kemala!

By  | 

Junska noć – 96. epizoda – Baran uperi pištolj u Kemala

Havin i porodica spremaju djecu da posjete Duygu. Kumru plače zbog Duygu i Selen, Harun je tješi. Ona se žali što su djeca kod Havin, ali je on uvjerava da to nije loše, da se Havin divno ponijela i da otac od djece tj. Baran treba da odluči. Tada Havin i Baran dovedu Jamur. Baran ode vidjeti Duygu. Ubjeđuje je da vidi djecu i da ne odustaje. Ona je jaka žena. Ode po Jamur i Havin. Jumur mazi majku. Baran izađe ispred i plače. Harun ga tješi. Fiziterapeut predloži Baranu da odvedu Duygu kući, jer se samo u bolnici nervira i odbija sve. Jamur se igra doktora i liječi Duygu i Havin.

Baran se nalazi sa Semihom, izjadaju se jedan drugom.
Selen, Kumru, Harun i Ajše su u kuhinji. Dolazi Nina sa kolegom. Kumru ode sa Selen. Nina se pozravi sa ocem, ide u Kamu. Baran dovodi fizioterapeutkinju kući, da pripremi sve za Duygin povratak. Ugleda nečiju sijenku, ali nastavi prema kući. Kemal izlazi i Baran ga ugleda. Krene za njim, vadi pištolj i vikne njegovo ime. Kemal stane. Hamdi i Basri govore Baranu da ne čini to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site