Baran unajmi privatnog detektiva da nađe Kemala

Junska noć / Haziran Gecesi / Noć u junu

Junska noć – 100. epizoda – Baran unajmi privatnog detektiva da nađe Kemala!

By  | 

 Baran unajmi privatnog detektiva da nađe Kemala

100: Kumru kaže porodici da kriju od Duygu, međutim Duygu je čula sve. Zuhre ode uplakana sa Vedom. Baran povrijedi ruku, bijesan i očajan. Ode do Duygu u sobu koja je uplakana. I sam čuje nastavak razgovora preko bejbi alarma pa shvati da je Duygu čula sve. Ona mu govori da je ubiju, ne može takva da živi. On joj obećava da će joj pomoći da stane na noge, uspjeće to čudo zajedno. Havin ih sluša uplakana i otrči odatle.Duygu ne prestaje plakati. Baran obeća da će ubiti Kemala. Kasnije, Baran se pita zašto Kemal traži pasoš, kako može izaći iz zemlje kada policija motri. Ne može normalnim putevima. Shvati da će morem. Kod kuće, Havin priča sa porodicom. Govori im da će i ona od sutra biti tamo. Zuhre se buni. Havin ode.
Sutradan, Havin sa bebom stiže u kuću gdje je Duygu. Sjedne kraj nje i pita je kako je. Razumije kako se osjeća, ali tu je za nju. Ali Duygu joj govori da ne razumije. Ne treba joj sažaljenje.

Havin govori da je ne žali, ona je snažna žena. Ali se Duygu samo odveze kolicima. Činar trči i Duygu mu viče da ne trči, pašće. Krene ustati i padne iz kolica. Sim je podigne. Duygu počne dramiti iz očaja.
Kasnije, Sim dolzi kod Havin i govori da je Duygu bila relativno dobro dok ona nije došla. Bolje da ne bude tu. Uvrijedi Havin. Zejnep dođe i spriječi svađu. Pošalje Sim napolje, a ode da kaže Baranu. Međutim, Baran je karuži što ga je zvala i zamara ga time. Selen dolazi i kaže da je firma poslala Alija koji će tu biti kao vozač, za sve što im treba. ode do Duygu koja govori da ne želi da Baran i Havin budu tu. Baran unajmljuje privatnog detektiva Hakana da prati Kemala. Harun dovodi djevojčicu Mine koju je operisao kući za vikend. Ona živi u sirotištu. Upozna je sa Adom.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site