Karipski cvet 94. i 95. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 94. i 95. epizoda!Cassiano je u rudniku gde izbija eksplozija!

By  | 

Karipski cvet 94. i 95. epizoda!
94 epizoda
Duque dolazi u rudnik i ugleda eksploziju. Dolazi pomoći Cassianu, ali ne nalazi ga. Maria Adilia kaže da ostaje u Vili. Narednici dolaze u rudnik i traže Cassiana. Isabel nazove Ester i obavesti je o eksploziji. Ester je očajnaEster dolazi u rudnik. Svi je teše. Castro odlazi Dionisiju po novac za Arrudu. Lekar kaže da je Cassiano u teškom stanju i da mora na operaciju. Ester kaže inspektoru sve što zna o nakitu. Yvete i Alberto slave. Juliano kaže Donatu da je Arruda razgovarao s Heliom pre pljačke. Cassiano se budi i razgovara s Duqueom i Ester. Bibiana dopusti Julianu da prijavi Helija.
95 epizoda
Olivia, Chico, Duque, Amaralina i Tais posete Cassiana u bolnici. On je dobro. Quirino i Juliano razgovaraju o tome što će učiniti s informacijom o Heliju i Arrudi. Ester poseti Cassiana u bolnici. Lino zaustavi Carolin autobus i izjavi joj ljubav. Juliano razgovara s Heliom i daje mu rok da se preda policiji. Samuel moli narednike da mu pomognu da pretraži rudnik. Samuel nalazi bakar u rudniku i brzo to kaže Cassianu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site