Lucifer - 44. i 45. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 44. i 45. epizoda!

By  | 

44: Pirs gubi vjeru u Lucifera. Mejz teoretizira da mora imati slabost koja se može iskoristiti. Ispostavilo se da je ubijena žena Džun Li kriminalac po imenu Sandra Jiang, čija je smrt povezana s njenom ulogom kuhanja ekstazija.

Lucifer privede  mafijaša koji je nekada zaposlio Sandru. On pristaje da sarađuje sa istragom u zamjenu za Sandrin recept. Kako bi dokazala da Sandra samostalno prodaje svoj proizvod, Kloi odlučuje da Lucifer i Pirs poziraju kao bračni par kako bi se infiltrirali u njen komšiluk.

Den i Šarlot idu na svoj prvi spoj, ali Mejz ga prekida zbog njene privlačnosti prema Šarlot. Policajci saznaju da je “pas čuvar” koji je terorisao komšiluk povezan sa Sandrinom smrću. Lucifer ga mami, ali se ispostavilo da je nevin.

Otkriva se da je njegova žena ubica, jer je pogrešno vjerovala da Sandra ima aferu sa svojim mužem. Šarlot odlučuje da joj je potrebno neko vrijeme izvan veza kako bi se ponovo fokusirala. Pirs napominje da, koliko god Lucifer želi da mu pomogne, više ga zanima da ga iskoristi da se osveti svom ocu.

45: Lucifer, shvaćajući da ništa ne razumije o Kainovom žigu, traži od Amenadiela pomoć, ali on odbija. Elin stariji brat, Džej Lopez, nestaje nakon što je ubijen muškarac kojeg je upoznao. Kloi traži od Ele da se isključi iz istrage, ali ona i Mejz ipak odlaze da ga pronađu. Linda je odbila Šarlot kada je zatražila konsultaciju, jer je se još uvijek boji.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Žrtva je vezana za pljačku zlatare, a Lucifer i Kloi razgovaraju s vlasnikom, koji otkriva da je “pljačka” zapravo bila prevara osiguranja. Pirs pronalazi Amenadiela, za kojeg zna da mu je dao znak, i napada ga u bijesu. Kloi i De n potvrđuju da je Džej, zapravo, unajmljen da “očisti” ukradene dijamante.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site