Lucifer - 40. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 40. epizoda!

By  | 

Pirs odbija Kloin zahtjev za slobodnim danom. Džoi Pilegi, koji je mjesecima ranije tražio uslugu od Lucifera, završava ubijen. Lucifer otkriva da mu je usluga bila navođenje da radi kao mafijaški kurir. Majz postaje nelagodno zbog zbližavanja Linde i Amenadiela. Šarlot, kao tužiteljica, pridružuje se Kloi i Luciferu dok ispituju Frenki Ferantea, mafijaša koji je bio mentor Džoi, i saznaju da njegova smrt nije povezana s mafijom. Pojavljuje se još jedno tijelo koje Lucifer prepoznaje kao drugog klijenta. Ela identifikuje ubicu kao Grešnika, koji namami Lucifera u napuštenu zgradu i zarobi ga unutra. Uz Šarlotinu pomoć, Kloi manipuliše Frenkijem da krene na Grešnika, ali Šarlot se osjeća povrijeđeno što joj Kloi nije rekla plan. Mejz pronalazi Lucifera i prisiljava ga da prizna osjećanja prije nego što ga oslobodi. Pirs govori Kloi da planira da se osveti Grešniku zbog ubistva njegovog brata. Grešnik upada u zasjedu Frankieja, ali Kloi i Pirs ne uspijevaju da ga uhvate. Mejz traži od Linde da se prestane viđati sa Amenadielom. Den tješi Šarlot i govori joj da je za “dobro” potrebno vrijeme i posvećenost. Lucifer pokušava da iskoristi svoje moći na Grešniku, ali ovaj sebi iskopa oči pre nego što to uspe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site