Obavlja se molitva za Vasanta!

Indijske Serije

Mala nevesta 26.07.2014. – Obavlja se molitva za Vasanta!

By  | 
****

****

****

****

****

****

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


****

****

Njen Vasant drugačije ne bi mogao počivati na miru. Ljudi shvataju Kaljani i kažu joj da su svi uz nju. Pandit počne da peva mantre. Gena plače. Kaljani stane ispred Vasantove slike i sklopi ruke u znak poslednjeg oproštaja. Potom, Ganga dovodi Genu ispred Vasantove slike, ona isto sklapa ruke i neutešno jeca. Ganga je odvodi. Dalje prilaze Anandi, Nandu, Jagi i Manu, Šiv itd.
Seljani odlaze. Jagi kaže Kaljani da treba da ide u Hardivar da uradi “asthi visarjan” (da odradi rituale prosipanja pepela). Dobija poziv iz bolnice. Kad završi razgovor, obaveštava porodicu da je došlo do neke saobraćajne nesreće i povređeni su prebačeni u bolnicu. Kaljani mu kaže da ide. Jagi pita kako kad treba da ide u Hardivar. Šiv mu kaže da ne brine, neka ide on u bolnicu, a on (Šiv) će otići u Hardivar. Kaljani odgovori da im je Šiv poput sina, neka ide on. Zamoli ga da sa sobom povede i Nandua. Jagi pita Gangu da pođe sa njim u bolnicu. Ganga ne želi, ali joj Gena kaže da ide, ona će čuvati decu. Anandi pita da li im je potrebna pa da ostane još malo. Kaljani odgovori odrično, neka ide i brine o svom domu. Anandi kaže Geni da nije daleko, vratiće se ako joj bude potrebna. Gena klimne glavom. Jagi predaje urnu Šivu. Anandi moli Gangu da se brine o Geni i Kaljani. Ona i Šiv odlaze sa Nanduom.

Jagi i Ganga su stigli u bolnicu, ulaze u prostoriju u kojoj su povrđeni. Pregledaju pacijente. Nakon određenog vremena, Jagi izađe iz prostorije i u hodniku naiđe na devojku koju guraju na pokretnom krevetu. Oko očiju joj je povez. Jagi pita šta je s njom. Drugi doktor mu kaže da su joj se delići stakla zabili svuda po licu. Jagi mu kaže da je odvede u operacionu salu.

U sledećoj: ista najava od juče. signature_3

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  113 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site