Mentalist od 50 do 52 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 50 do 52 epizode

By  | 

Mentalist od 50 do 52 epizode

50 Epizoda,Tretman crvenog tepiha

Patrick i ostatak tima istražuju ubistvo bivšeg robijaša, Henryja Dahla, koji je odslužio devet godina za silovanje i ubistvo,koji je proglašen nevinim na temelju pogrešnog DNK-testa… Jane veruje da je Dahl bio kriv i njegova pretpostavka pokaže se tačnom kada otkrije da je suprug Dahlove žrtve dirao DNK dokaze kako bi silovatelj i ubica bio pušten na slobodu, a on mu se mogao osvetiti. Ali ipak suprug kaže da je Dahla našao mrtvog i da on nije njegov ubica.

51 Epizoda,Crveni poni

Džokej Bill Sutton, poznati jahač konja pronađen je mrtav, Patrick odlazi na konjske trke kako bi o ubistvu saznao više… Među osumnjičenima je Delinada LeCure, Billova bivša verenica, koja ga je ostavila zbog njegove hirovite naravi. Phil Debolt je takođe jedan od osumnjičenika. Sutton je Phila u tučnjavi toliko pretukao, da je zbog povreda hospitaliziran. Jedan od mogućih počinitelja mogao bi biti i Ellis Barnes, muljator trka koji poverljive insajderske informacije prodaje kladioničarima.

52 Epizoda,Roze Chanelovo odelo

CBI istražuje nestanak kćeri saveznog suca kao i smrt njenog dečka. Ubistvo i otmica dogodili su se na zaštićenom roditeljskom imanju…Porodica ima brojne neprijatelje, pa postoji mogućnost da je Abby oteta, a njen dečko postao samo usputna žrtva.Ali ipak tu teoriju pobija služba osiguranja velikog imanja, koja tvrdi da niko nije mogao ući niti izaći bez njihova znanja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site