Najave za indijske serije - 03.10.2017., 2. deo, - Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH...

Vesti

Najave za indijske serije – 03.10.2017., – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

By  | 

Najave za indijske serije – 03.10.2017. – Shakti, Simar, Udaan, IPKKND3, Naamkarann, Ishqbaaz, YRKKH…

Prevod: čitateljka, prevoditeljka i bivša moderatorka sajta – Maya. Uživajte! 😀

Shakti – U novim epizodama ove popularne indijske serije koja se prevodi radnim danima na našem sajtu sledi…
Somija dolazi u hram gde je i Harman. Oni se vide za vreme indijskog praznika ‘Navratri’… 😀
Somija ne može više da trpi da bude daleko od Harmana jer ga puno voli. Somija na sve zaboravi, zagrli Harmana i prizna mu svoju ljubav konačno! 🙂
Somija mu govori kroz suze radosnice: ,,Volim Vas puno, g. Harmane. Uvek sam puno volela i uvek ću. To je jedina prava istina koju znam!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


On je iznenađen i srećan, plače od sreće. On zagrli Somiju. U pozadini je dobro poznata pesma ‘Tu Hi Mera Khuda’…. Kao i druga lepa indijska romantična muzika… Harman je puno srećan i ne može da dođe do reči. Hteo je da napusti Gurdaspur, ali su ove kratke Somijine reči ,,Volim Vas” promenile sve. Somija je čula da Harman želi da ode iz Gurdaspura (selo u kome oni žive) i shvatila da ne može bez njega. Zabrinula se i krišom otišla u hram da ga vidi i kaže mu to. Somija mu govori još i: ,,Znam da sam transrodna osoba i da možda nemam prava za ljubav i sreću u životu.. ali ja sam Vas zavolela ni ne želeći to. Puno Vas volim, gospodine Harmane, uvek ću. Volim Vas i spremna sam da dam sve za Vas, kao i Vi mene… Moj san je ovo sve… San mi je da imam nekog poput Vas.” Harman je očaran tim rečima, srećan je. Želi da sada napusti Gurdaspur zajedno sa Somijom i da oni počnu zajednički, srećan život. 😀

Ipak, tužne vesti… Harmanov plan ne uspeva. Njih dvoje ne mogu da se ujedinu zbog ,,zlih očiju”. Somija treba da postane ‘Guru majka’ (glavna među transrodnim osobama) i tada je shvatila koliko ustvari voli Harmana. Priznala je to sebi. Njihova sreća se rasuje u deliće kad tu odjednom dođu nezvani gosti – Malika, Rani, Ćameli i ostale transrodne osobe. Malika je u šoku kada vidi Somiju i Harmana srećno zagrljene. Kaže Somiji ljuto: ,,Ti si sada naša ‘Guru majka’. Više ne smeš da imaš nikakve veze sa Harmanom niti sa bilo kim drugim iz tog društva ljudi. Rekli smo ti da ne radiš to, ali ti si sama izabrala taj put i ovo je bila tvoja želja. Budi odgovarna i prihvati istinu. Danas si postala glavna među nama i treba da budeš uz nas, a ne sa njim, Somija. Vaša veza je gotova!”
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *