Nazar 27.i 28. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 27.i 28. epizoda!

By  | 

Nazar 27.i 28. epizoda!
27 epizoda
Demir poveri svoja osećanja Nazar i kaže joj kako će zauvek biti jedina u njegovom srcu. Deca iz Kinali Kara zaustave autobus za Istanbul kako bi sprečili učitelja da ode. Odjednom se svi nađu na trgu gde je Halil pozvao Džabar agu. Halil sve iznenadi ponudivši Džabar agi selo umesto kćerke. Nazar to ne dopusti. Alijev otac dobija informacije o Kinali Karu ali ne želi reći zašto će mu.

28 epizoda
Jusuf gubi strpljenje sa Sumrom. Ali zatraži od oca financijsku pomoć za školu i tako pogazi svoj ponos. Iznenadi se kada kasnije on dođe u selo. Halil saznaje da je Pinar otišla, a i Zehra koja se vratila u selo oseća se bespomoćno. Riza saznaje da ga je Jusuf napao, a ovaj mu nabroji razloge. Sureja odlazi u Zehrinu kuću da vrati Pinar.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site