Nazar 45. i 46. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 45. i 46. epizoda!

By  | 

Nazar 45. i 46. epizoda!
45 epizoda

Omer i Šahnaz nastavljaju da se svadjaju. Džabar aga dovodi Nazar do ludila i suza. Ali je razočaran nakon što je Edže malom Aliju pomogla da izmeni ocene. Sureja donosi Halilu otkaz na mesto upravnice i stavlja sve u njegove ruke. Jusuf saznaje kako je u istoj bolnici i Sumra i da je u komi. Policija dolazi da uhvati  Sureju na osnovu Jusufove izjave kako mu je ona dala pištolj i nagovorila ga na pokušaj ubistva. Ona mu zapreti. Davud prebije Zehru.

 

46 epizoda

Džabar aga pokušava i dalje da otkrije ko je doušnik u njegovom selu. Ruhi pokušava pobeći. Nazar mu daruje zlato za prvu pomoć kada sazna o čemu se radi. Džabar krene u lov za njim, a Ali mu pomaže da se sakrije. Jusuf menja iskaz i oslobađa Sureju optužbi. Fadik na sve načine pokušava osvojiti Demira, a to njemu ide na živce. Međutim, konačno će pasti na njene čari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site