Obećanje - 31. i 32. ep. - Javuz saznaje da je Agah živ, pravu istinu o njemu i oprašta mu!

Söz - Obećanje

Obećanje – 31. i 32. ep. – Javuz saznaje da je Agah živ, pravu istinu o njemu i oprašta mu!

By  | 

31: Javuz je šokiran kada vidi Agaha, pita zapovjednika kako to, šta se dešava? Agah mu govori da je stalno bio uz njega. Kada je krenuo u školu, bio je uz njega, kada je završio takođe. Kada je krenio na vojnu akademiju opet je bio uz njega, samo što on nikada nije znao da mu je otac. Javuz pita zašto nije ostavio neki znak. Agah veli da je mnogo vojnika žrtvovalo svoju djecu zbog države. Agah je cijelo vrijeme bio špijun i Javuz je srećan kada sazna istinu o svom ocu. Agah je uklonio sve prepreke da se Javuz vrati na dužnost. Javuz se vraća svojoj uniformi, a Šukran spremi zamku Hafizu. Tim kreće u akciju čin sazna da je Hafiz u teškoj situaciji. Teroristi su već napraviti potez i okružili ga. Čolakov interjvu izaziva veliki revolt javnosti. Tokom vjeridbe Ćajlaka i Su, tim dobija informacije i krene u akciju da eleminiše Čolakov plan. Javuz se sreće sa Agahom i u velikoj su opasnosti. Hafiz ostaje u požaru koji je izbio, ali tim ga ne ostavlja već odlaze zta njim. Javuz oprosti ocu.
32: Čolak suoči Javuz i Agaha i da se ne bi razotkrio Agah mora svašta da čini Javuzu, jako mu je teško. Okruženi Čolakovim ljudima kreću sa opasnim planom. Javuz izlaže svoj život kako Agahov dugogodišnji trud ne bi propao. Tim hvata Čolakovog pomoćnika. Čolak se odlučuje da izvrši razmjenu – Javuz za pomoćnika.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site