Tedju se svidja Mukta!

Odbačena

Odbacena #10 deo Tedju se svidja Mukta!

By  | 

Mukti je cudno to sto je videla davno Vira i Ichu zajedno, ali je on ne vodi svojoj kuci i cini se kao da je ne poznaje. Damini joj objasni da je Vir izgubio pamcenje. Damini joj kaze da je on dobar covek i da ce Ichu, cim sazna da je ona ta koju trazi, odmah povesti kuci. Mukta zove porodicu Bundela telefonom i saznaje od Amle (koja nema pojma da je Mukta na telefonu) adresu i broj telefona Virove kancelarije. Mukta pise pismo: “Ujka Vire, doslo je vreme da saznas istinu o svojoj zeni.”

Vishnu dolazi Ichi u posetu. Ona ga upoznaje sa Damini i Takurovima. Mukta ima zakazan sastanak sa Virom u njegovoj kancelariji. Medjutim, tamo dolazi Kanha i sprecava je da bilo sta kaze. On je natera da mu obeca da nece reci istinu Viru, jer Icha to ne zeli. On je ozenjen drugom zenom i Icha ne zeli da joj otima srecu. Gunvati je zabrinuta kada sazna da je Mukta pokusala da kaze Viru istinu.

Gunvati presrece Muktu na ulici daje joj novinski clanak koji nju opisuje kao prepredenu devojku koja je htela da uvuce Juvraja u nevolju i smesti mu. Preti joj da ce objaviti ovaj tekst u novinama ako ne odbaci optuzbe i ne prestane da se mota oko porodice Bundela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *