Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

Odbačena

Odbacena #11 deo Tapu se vraca, udaje se na prevaru za Tedja!

By  | 
Tapu je zamenila mesto sa Muktom

Tapu je zamenila mesto sa Muktom

Tedj se zaprepasti kada vidi Tapu umesto Mukte

Tedj se zaprepasti kada vidi Tapu umesto Mukte

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Tapu - jaca nego ikad

Tapu – jaca nego ikad

Tapu kolima prolazi pored kuce Takurovih, raznezi se videvsi oca i majku kako izlaze iz nje (oni nju ne vide). Nani seda u njena kola, kaze joj da bi trebalo da trazi oprostaj od oca i da se vrati kuci. Ona kaze da ona zeli da njen otac bude ponosan na nju kada se izbori za Ichina prava i da se ne moze vratiti kuci dok to ne ispuni, zeli da vide da se promenila. One se zagrle i placu.

Tapu se pojavljuje sa Chandom, koju je oslobodila. Tej pita Chandu sta je ispricala Tapu, ona kaze da joj je samo rekla kako ju je on prevario i da je ona htela da se uda za njega. Ona mu kaze da ne sme ni da je pipne, jer ce ga Tapu srediti.

Dolazi dan sudjenja, Tapu zove Muktu da vidi kako je. Ona preko telefona cuje glasove Divje, Jogija i Iche i place. Juvraj je zabrinut i uplasen. Gunvati ga tesi da ce sve biti u redu. Amla je iznenadjena kada joj Tapu kaze da zna da Juvi nije njen sin. Svi su ispred sudnice, Juvraj prilazi Ichi, oslovljava je sa “mama”. Pada joj na noge, moli je da mu oprosti, on zna da je pogresio, ali ako mu oprosti bice najbolji sin na svetu. Gunvati je zaprepascena, pita ga sta to radi, on joj kaze da mora tako, jer ne zeli u zatvor. Ulaze u sudnicu, pozivaju Ichu da svedoci. Mukta joj kaze da ne brine za nju i da uradi onako kako oseca da treba. Juvi se nasmesi Ichi kada je sudija pita sta je videla tog dana kada se desio incident. Icha isprica celu istinu. Juvraj je sokiran, a Gunvati zgrozena. Icha cak i priznaje na sudu da je Juvraj njen sin. Umed kaze Ichi da je postupila kako treba i on je ponosan na nju. Juvraj je ljut i kaze Ichi da je bolje da uopste nema majku, nego da ima takvu kakva je ona.

Tapu se u hramu sastaje sa Ratoreom, moli se za Muktu i Ichu. Ona vidi Miti i pomisli da je to Icha, place. Ratore joj kaze da je ona Ichina cerka, ali da mrzi svoju majku. Tapu je sokirana.

Juvraja osudjuju na 5 god. zatvora.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *