Odbačena - Miti i Akaš se razdvajaju??! Novi likovi?

Indijske Serije

Odbačena – Miti i Akaš se razdvajaju??! Novi likovi?

By  | 
 Miti i Akaš se razdvajaju??! Novi likovi?

Miti i Akaš se razdvajaju??! Novi likovi?

Prevod članka “Meethi to land up in Pakistan; Akanksha Juneja to enter Color’s Uttaran” sa Tellychakkar-a, izašlog 16.06.2014..

Ako mislite da će se Kolorsova “Odbačena” uskoro završiti, samo bacite pogled na detalje u vezi budućeg zapleta kojih se domogao Tellychakkar!

Trenutno se priča vrti oko Mitine nesposobnosti da rodi porodici naslednika, tako da će u narednim epizodama problem toliko narasti, da će morati da ode iz kuće! Pa, kuda će to Miti otići? Miti će rešiti da ode u Vaishno Devi kako bi dobila boginjin blagoslov i tamo će upoznati ženu bombaša samoubicu. Nesvesna njenih pravih namera, Miti će joj praviti društvo do Kašmira, samo da bi je nepoznati ljudi kasnije odveli u Pakistan! U Pakistanu, Miti će biti predstavljena novoj porodici u kojoj će se jedan od članova iste zaljubiti u nju, dok će je njegova sestra mrzeti. Kako će Miti živeti u novoj zemlji sa novom porodicom, gledaoci treba da sačekaju i vide. Lik sestre dotičnog, igraće Akanksha Juneja, poznata iz “Bade Achhe Lagte Hain” i “Hatim”. Ponovo ćemo je gledati u negativnoj ulozi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Akanksha Juneja

Akanksha Juneja

Tim “Odbačene” će, takođe, uskoro snimati par dana u Manali, za deo dešavanja u Kašmiru.

Pokušali smo da kontaktiramo i Akanksha-u i Tinu, ali su ostale nedostupne za komentar.

Izgleda da je premeštanje glavnih likova u nove porodice postalo Kolorsov najnoviji trend za podizanje gledanosti, obzirom da ova priča dolazi odmah nakon što je Simar iz istoimene serije postala deo nove porodice.

Šta vi mislite, dragi gledaoci? Trač ili istina?

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  12 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site