Oprosti mi od 101 do 108 epizode - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Beni affet - Oprosti mi

Oprosti mi od 101 do 108 epizode

By  | 

105 i 106 epizoda

Kader je saznala da Handan čeka Kemalovo dete. Razočarana je i ne želi više pričati o njemu. Oktay se pokušava približiti Feride, ali njoj smeta što je stalno prati. Feride je odlučila odbiti Oktajevu bračnu ponudu, ali on po svaku cenu želi pridobiti Feride, a pomoć mu nudi Eylul. Tunč je bolestan zbog čega je Zuhre jako zabrinuta. Kemal otkriva da je Bahar oteta i kreće u potragu za njom. S druge strane, Kubilaj ucenjuje Berata i govori da će pustiti Bahar tek nakon što on obavi posao. Handan ima jake bolove, a Sevgi joj pomaže.

107 i 108 epizoda

Eylul nagovara Oktaja da zaprosi Feride od Osmana. Feride je razočarana kada čuje Džunejta kako govori svojoj sestri da mu Feride ništa ne znači. Da bi spasio Bahar, Berat pristaje obaviti posao za Kubilaja. Kemal takođe želi spasiti Bahar i obaveštava policiju. Kubilajevi ljudi su uhapšeni. Handan ima jake bolove i počinje krvariti. Feride pred Kozanima objašnjava Oktaju ko su oni u stvari i šta su joj učinili. Džunejtu smeta Oktajevo prisustvo. Tunč želi iskoristiti Oktaja za vlastite interese. Nudi mu ponoć i govori ko je zapravo Eylul. Kemal uspeva spasiti Bahar i poslati je kući. On kreće u potragu za Kubilajem, kako bi saznao zbog čega je Bahar bila kidnapovana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site