Porodica mog oca 36. epizoda!Madide naredi Nilgunino ubistvo!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 36. epizoda!Madide naredi Nilgunino ubistvo!

By  | 

Porodica mog oca 36. epizoda!Madide naredi Nilgunino ubistvo!

Madjide preti Kemalu da prekine sa svojim hirovima ili će ga lično ona uništiti.Doda da je njenom strpljenju došao kraj.Ona mu naredjuje da se razvede od Niilgun I da joj novca koliko želi da se vrati u Adanu, a zatim se ponovo oženi sa Suzan.Kemal kaže da se to neće dogoditi I ljut odlazi.

Madjide objašnjava Tameru situaciju I moli ga da zajedno sa Suzan ode na Kemalovu zabavu.Madjide zatim odlazi kod Aziza I kaže mu da ima ponudu za njega, ako je prihvati odmah će ga izbaviti odatle, a ako ne prihvati pobrinuće se da zauvek ostane tu.Madjide traži od njega da ubije Nilgun.

Zabava je u toku.Suzan dolazi sa Tamerom, a nešto kasnije dolazi I Aziz.Aziz sa pištoljem u ruci dolazi I uperuje isti u Kemala.On traži od Nilgun da mu pridje, doda da ima posao sa njom.Kemal kaže da će prvo morati da ubije njega.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site