Porodica mog oca 49. epizoda! Suzanino stanje je stabilno!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 49. epizoda! Suzanino stanje je stabilno!

By  | 

Porodica mog oca 49. epizoda! Suzanino stanje je stabilno!

Kemal poziva Nilgun i kaže joj da se Suzan htela ubiti, sreća stigli su na vreme i odvoze je u bolnicu.On doda da je njeno stanje kritično.Nilgun govori Ćićek da se gospodji Suzan malo slošio, pa je Kemal odveo u bolnici.Ćićek želi da ode od majke, pa oni svi skupa odlaze u bolnicu.Madjide od Jelde saznaje da se Suzan pokušala obesiti.

Tamer i Madjide su u autu.Tamer je zabrinut za sebe.Madjide mu govori da ne brine jer će Suzan možda i umreti.Tamer i Madjide stižu u bolnici gde je Kemal sa svojom decom, Nilgun i Edje.Tamer kaže da će on brinuti za Suzan.Kemal je besan, kaže mu da se kloni Suzan i njegove dece.

Doktor izlazi i obaveštava porodicu da je Suzan dobro i da su je na vreme spasili, vrat joj nije dobio ni jednu povredu.Ćićek je iznenadjena.Doktor kaže da gospodja Suzan želi da vidi Kemala i decu.Suzan pita Kemala da ponovo sve bude kao pre, da njih četvoro budu porodica.Kemal ćuti.Suzan besna izlazi iz bolničke sobe, viče na Nilgun i kaže da je ona za sve kriva.Suzan joj govori da odlazi i sloši joj se.Nilgun odlazi sa decom.Mert poziva doktora.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site