Posljednji poziv - 4. epizoda - 1. dio!

Indijske Serije

Posljednji poziv – 4. epizoda – 1. dio!

By  | 

Epizoda počinje sa Sidhartom koji se prisjeća svog djetinjstva. Vidimo da potiče iz ruralne porodice. Igra se pa sjedne kraj bunara. Slučajno upadne u bunar, ali čudesno uspije da preživi. Vidim da drži bluish kamen u ruci kada se probudi nakon što je preživio pad.
U drugom sjećanju, sada već odrasli Sidhart objašnjava kolegama da je sve u životu postigao pomoću sreće. Misli da je onaj kamen što se našao u njegovoj ruci njegova amajlija koja mu donosi sreću i nosi ga sa sobom.
Sjećanje se završava, vidimo da ga Krishnamurthy podučava astrologiju odnosno kako da sazna datum smrti ljudi. Sidhart je šokiran kada pročita svoj horoskop i vidi da ima samo još 4 sata života. Sumnja u to, pa upita Dhruva, momka koji sjedi do Sarah za datum rođenja. Izračuna i njegov i njemu isto ostalo još samo 4 sata života. Upita Krishnamurthy da li će avion uskoro pasti. Ovaj potvrdi.
Sidhart odmah ode do biznis klase da pronađe svoj srećni kamen, ali ga nema.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site