Pun mesec - 11. i 12. - Ferit i Nazli su prisiljeni raditi zajedno!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 11. i 12. epizoda – Ferit i Nazli su prisiljeni raditi zajedno!

By  | 

11. epizoda:

Ferit je siguran da nešto Nazli skriva, pokušava da otkrije o čemu je riječ. Radi sve kako bi pronašao odgovor na ovu misteriju, zbog koje se od njega udaljava voljena žena. Nazli je na korak blizu od ostvarenja svog sna. Prilikom priprema za restoran, zbog neočekivanih događaja, stvari će u potpunosti izmaći kontroli.

12. epizoda:

Odnos Nazli i Ferita promijeniće se u drugu dimenziju zbog činjenice da će se morati distancirati iz Istanbula. Nazlino ponašanje prema Feritu, ohrabrit će Deniza. Alija je spremna da zaigra na adut kartu protiv ovog zbližavanja. Ferit i Nazli su prisiljeni da rade zajedno. Njihova međusobna osjećanja, kao i različit karakter, ovu saradnju će dovesti u tešku situaciju. Deniz je postao nespokojan zbog Feritovog udjela u restoranu. Počeće da traži načine kako bi se borio sa Feritom, ali da ne rastuži Nazli. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site