Pun mesec - 9. - Ferit sumnja da ima nešto između Nazli i Deniza!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 9. epizoda – Ferit sumnja da ima nešto između Nazli i Deniza!

By  | 

Ferit sve vise vremena provodi sa Nazli  koju namjerno dodirne za ruku dok ona drži kafu te joj saopšti nešto što će njoj promijeniti zivot. Ferit ne može više da krije svoja osjećanja jer se boji gubitka voljene osobe. Iako na pomalo čudan način su se sreli, njihova ljubav cvijeta. Za Deniza Nazli je kako blizu tako i daleko. On planira da ukloni tu daljinu koja se nalazi između njih. U izradi ovih planova, putevi sa Feritom se često preklapaju. Demet i Hakan, kao zakonski Bulutovi staratelji već se spremaju za ulazak u kompaniju. Asuman će kao sjenka biti oko Demet. Nazli se nalazi između Ferita i Deniza. Nalaženjem sa Feritom u istom okruženju svakodnevno, za Nazli postaje sve teže. Ona je pod pritiskom, sa jedne strane, osjećanja koje je doživjela sa Feritom, a sa druge strane je tajna koju skriva. Ferit ne uspijeva da shvati razlog ovakvog Nazlinog ponašanja, počinje da sumnja o njenoj bliskosti sa Denizom. Sada je Nazli prisiljena da donese odluku. Deniz veoma smjelo djeluje prema Nazli. Asuman je oštrija mnogo više nego što je Demet očekivala. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site