Pun mesec - 14. ep.- Ferit krivi Hakana za smrt Demira i Zejnep!

Dolunay / Pun mesec

Pun mesec – 14. epizoda – Ferit krivi Hakana za smrt Demira i Zejnep!

By  | 

Deniz će se opet prisjetiti šta je sve učinio zbog svoje ljubavi prema Nazli. Uprkos činjenici da je Demet drago što su se Nazli i Ferit rastali, ona će imati nove probleme vezane za ovaj događaj, koji se desio bez njenog znanja. Nazli pokušava da nađe način na koji ce prići Feritu i objasniti mu zašto je lagala. Ferit govori Nazli da misli kako Hakan stoji iza svega. Ferit kaze da ce uzeti Buluta iz kuće i dovesti ga u svoju kuću, Nazli se slaže s tim. Hakan i Ferit se potuku i Ferit želi izvući iz Hakana istinu te ga udarcima nagovara da kaže da je ubio Demira i Zejnep. Demet daje ponudu jednoj osobi ako se želi pribliziti Nazli da je ovo idealna prilika. Odlučna je da rastavi Ferita i Nazli. Ferit neće ignorisati strašnu vjerovatnoću šta se krije iza Zejnepine i Demirove smrti. Ove vijesti čine da stvari između Ferita i Nazli budu još više zbunjujuće. Iako Deniz pokušava da oraspoloži Nazli, ona se i dalje osjeća krivom jer je starateljstvo nad Bulutom kod Demet.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site